Tarife mai mici în roaming şi o nouă ofertă Permis de vacanţă de la Orange

1 iul. 2013
/ /
Tarife mai mici în roaming şi o nouă ofertă Permis de vacanţă de la Orange

Bucureşti, 1 iulie 2013. Începând cu 1 iulie, clienţii Orange România care călătoresc sau se afla în vacanţă în străinatate vor plăti mai puţin pentru apelurile de voce, internet şi pentru SMS-urile trimise. Astfel, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene, tarifele standard, fără TVA, vor fi: 0.24 euro/minut pentru apelurile efectuate către ţările din Uniunea Europeană, 0.07 pentru apelurile primite, 0,08 euro pentru mesajele scrise şi 0.45 euro/MB pentru traficul de internet, preţuri fără TVA.

Tot de la 1 iulie Croaţia, recent intrată în Uniunea Europeană, se va încadra în zona 1, astfel încât tarifele menţionate se vor aplica şi celor care călătoresc în Croaţia.

În plus, atunci când se află în străinătate abonaţii Orange îşi pot activa opţiunea Permis de vacanţă de la Orange ce le oferă acum 25 de minute pentru convorbiri în roaming şi 25 de SMS-uri. Opţiunea poate fi activată în Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova cu 5,5 euro sau cu 11 euro, când călătoresc în China, Israel, Serbia, SUA sau Turcia, preţuri cu TVA inclus.

Categorii