Timişoara este invitată la Caravana Orange - 4G discovery tour

23 mai 2014
/ /
Timişoara este invitată la Caravana Orange - 4G discovery tour

Timişoara este invitată la Caravana Orange - 4G discovery tour

Bucureşti, 23 mai 2014. De astăzi şi până duminică, 25 mai, Orange îi aşteaptă pe locuitorii oraşului Timişoara la 4G discovery tour, o caravană dedicată lumii digitale. Aceasta va călători în mai multe oraşe pentru a-i familiariza pe clienţi cu beneficiile şi tehnologia 4G, pentru care Orange are cea mai extinsă acoperire din ţară. În Timişoara, caravana se află în parcarea Iulius Mall, unde Orange a amplasat un cort impresionant şi a pregătit multe surprize.

Cei care vizitează cortul pot testa smartphone-uri de ultimă generaţie, servicii şi aplicaţii precum Orange TV, Deezer, Orange Cloud şi Orange Explorer, pentru care tehnologia 4G aduce beneficii semnificative, prin viteza transferului de date de până la 60-80 Mbps, viteze medii reale, şi prin răspunsul instant din partea reţelei. De asemenea, vizitatorii caravanei pot vedea un documentar despre evoluţia mijloacelor de comunicaţie. Nu în ultimul rând, 4G discovery tour include şi o zonă unde participanţii vor descoperi jocuri pe mai multe tipuri de ecrane, dar şi la o masă interactivă, unde pot cânta la pian, se pot juca împreună cu îndrăgitele personaje Orange PrePay sau alte jocuri captivante.

Cei care vin la cortul 4G discovery tour sâmbătă sau duminică seara, în intervalele 18:00 – 19:00 şi 19:30 – 20:30, vor avea parte de o altă experienţă inedită. Prin intermediul reţelei 4G şi al tehnologiei Kinect folosite, ei vor putea dirija de la distanţă o orchestră interactivă. În plus, au ocazia să le arate prietenilor, pe Facebook, fotografii pe care aplicaţia le realizează în timp ce ei dirijează.

Toţi participanţii la 4G discovery tour pot intra într-un concurs pentru a câştiga un smartphone prin tragere la sorţi.

„Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, experienţa noastră la folosirea internetului mobil poate fi mult mai uşoară faţă de acum câţiva ani. Prin reţeaua 4G, putem descărca sau trimite fişiere de mari dimensiuni foarte rapid, putem asculta muzică sau urmări filmele preferate online şi putem juca jocuri în reţea fără întreruperi, chiar şi atunci când suntem în mişcare. Cei care vor vizita caravana 4G discovery tour vor avea ocazia să descopere toate aceste beneficii prin intermediul unor aplicaţii inovatoare, precum cea prin care pot dirija din Timişoara o orchestră aflată la Bucureşti.” a declarat Ştefan Slavnicu, Chief Technology Officer.

Pe 7 aprilie, Orange a lansat serviciile de internet la viteze 4G în Timişoara, cu o acoperire de 99,87% din populaţia oraşului. În ţară, acoperirea 4G oferită de Orange România este de peste 45% din populaţia totală şi 73% din populaţia urbană, în peste 1000 de localităţi. Prin serviciul 4G Roaming, clienţii Orange care folosesc internet la viteze 4G, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la reţelele 4G din străinătate[1] fără taxe suplimentare.

De asemenea, la Orange shop de pe bd. Republicii, nr. 8, din Timişoara clienţii pot testa deja reţeaua 4G+, care aduce viteze de download de până la 300 Mbps şi care va fi disponibilă comercial imediat ce pe piaţă vor fi aduse terminale compatibile.

În plus, clienţii cu terminale 4G au ocazia să testeze gratuit internetul la viteze 4G timp de 90 de zile.

Mai multe detalii despre serviciul Orange 4G se găsesc pe www.orange.ro/4G .

[1] În prezent în Moldova, Polonia şi Spania şi în curând şi în alte ţări.

Categorii