Un nou Orange shop în Brașov

27 mart. 2015
/ /
Un nou Orange shop în Brașov

Un nou Orange shop în Brașov

Bucureşti, 27 martie 2015. Începând de astăzi, clienții Orange din Brașov sunt așteptați și în noul magazin din Coresi Shopping Resort, strada Zaharia Stancu, nr.1, parter, spațiul BD44. Magazinul beneficiază de un spațiu mare de expunere şi este deschis de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

Orange a pregătit o ofertă specială de deschidere. Astfel, până pe 27 aprilie, clienţii care activează abonamente de voce de minim 12 euro pentru 24 de luni sau îşi reînnoiesc abonamentul existent de minim 12 euro tot pentru 24 de luni, beneficiază de o reducere de 20 de euro la cumpărarea oricărui smartphone.

Orange shop Coresi din Brașov prezintă, într-un cadru luminos şi o ambianţă călduroasă, un concept nou, prietenos, în care clienţii pot testa cum funcţionează cele mai noi smartphone-uri şi tablete, conectate în permanenţă la reţea, precum şi serviciile de internet mobil, telefonie fixă, dar şi serviciul Orange TV. De asemenea, odată cu extinderea acoperirii rețelei 4G la nivel național, clienții pot descoperi beneficiile noii tehnologii pe dispozitivele compatibile, disponibile în magazin.

În Orange shop din Coresi Shopping Resort, clienţii pot urmări ofertele pe ecrane digitale și pot alege dintr-o gamă variată de produse, de la accesorii pentru telefoane şi tablete, la gadgeturi de ultimă generaţie.

Prin intermediul reţelei de magazine proprii, în regim de franciză şi parteneri, Orange oferă clienţilor aceeaşi calitate pentru serviciile sale de vânzare şi asistenţă în toate punctele de distribuţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Categorii