Julien Ducarroz

Chief Executive Officer

Absolvent al Institutului Politehnic Federal Elvețian din Zürich, Julien Ducarroz s-a alăturat Grupului Orange în urmă cu 22 de ani, acumulând pe parcurs o experiență complexă și variată pe piețele europene. Julien și-a început cariera în Orange România, în 2007, ca Strategy Director, iar din 2009 a condus echipele de vânzări, marketing, digital și comunicare de brand în calitate de Chief Commercial Officer. Pe parcursul mandatului său din România, a avut o contribuție majoră la lansarea serviciilor Orange TV și 4G și a consolidat poziția de lider a brandului Orange.
În 2016 Julien a fost numit CEO al Orange Moldova, iar realizările lui din această funcție includ lansarea de servicii convergente odată cu achiziția marilor operatori de cablu, transformarea culturală a organizației în vederea implementării atitudinilor pro-business și a metodologiei de lucru Agile și pregătirea implementării serviciilor financiare mobile.

Din 2020 Julien a fost numit CEO al Orange Polonia, iar sub conducerea sa compania a lansat și implementat strategia de creștere „.Grow”, care a condus la o accelerare a rezultatelor financiare și comerciale și la consolidarea poziției pe piață a Orange Polonia, dar și proiectul de referință, FiberCo JV, ce a asigurat extinderea amprentei de fibră optică și a contribuit la combaterea excluziunii digitale. În ultimii trei ani, Orange Polonia a devenit principalul furnizor de soluții smart city din țară și și-a întărit poziția pe piața wholesale. Compania și-a îndeplinit obiectivele cheie pentru protecția mediului și, cu doi ani înainte de termen, a atins ținta de 65% din consum de energie, provenind din resurse regenerabile.

Ion Sclifos

Director Executiv Financiar

Ion Sclifos este un profesionist cu 17 ani experiență în domeniul trezoreriei corporative, finanțării și dezvoltării afacerilor și controlling în sectorul telecomunicațiilor. Începând cu luna octombrie 2021, el ocupă poziția de Director Executiv Financiar în cadrul Orange Romania Communications. În 2017 devine Șef al Trezoreriei și Risc Financiar al Orange România și Trezorier al Orange Money, acționând în calitate de delegat CFO pentru afaceri corporative.

Cu un simț dovedit de leadership, responsabilitate și auto-motivare, de-a lungul timpului, Ion a condus echipe multiculturale și interfuncționale, fără a se limita la sectorul telecomunicațiilor și al celui bancar.

Ion este profesionist licențiat finanțat ESCP Finance, MS Corporate Finance și piețe financiare AES București și absolvent al programului Orange Leadership. Este profesor asociat la Orange College și un leader cheie în cadrul forumurilor și conferințelor profesionale pan-europene, mentor și coach pentru profesioniștii din segmentul financiar.

Răzvan Bogasiu

Director Executiv Divizia Strategie, Transformare și Servicii Wholesale

În calitate de Business Integration Director și membru al echipei executive a Orange România, din 2020, responsabilitățile lui Răzvan au inclus identificarea de noi direcții de dezvoltare a afacerilor.
În rolul său anterior de Senior Manager, Strategy & Wholesale în cadrul Vodafone România, timp de 7 ani, Răzvan a fost implicat în proiecte strategice ce au vizat serviciile de convergența fix-mobil, procese de fuziuni și achiziții, dar și identificarea de oportunități de afaceri adiacente.

Răzvan are o experiență de peste 15 ani în consultanță financiară, în domeniul telecom și cel bancar.

Categorii