Andrei Popovici

Chief Executive Officer

Andrei Popovici a fost numit în funcţia de CEO al Orange Romania Communications, începând cu luna octombrie 2021.
Anterior, Andrei a făcut parte din echipa Telekom Romania din 2015, atunci când a preluat conducerea unui număr mare de puncte de contact cu clienții. Din 2017 până în septembrie 2021, el a condus operațiunile tehnice și canalele push, din rolul de Director al Diviziei de Operațiuni Locale și Vânzări Clienți. Din această poziție, el a coordonat cu succes transformarea acestor procese, îmbogățind portofoliul companiei cu produse și soluții inovative contribuind la creșterea segmentului FTTH pe piața locală.

De-a lungul carierei sale, Andrei a dobândit o experiență bogată în conducerea operațiunilor de transformare, comerciale, vânzări și infrastructură, ocupând poziții executive în mai multe organizații de top, locale și internaționale.

Andrei Popovici are un doctorat de la Universitatea ETH Zurich și o licență în informatică de la Universitatea T.U. Darmstadt, Germania.

Ion Sclifos

Director Executiv Financiar

Ion Sclifos este un profesionist cu 17 ani experiență în domeniul trezoreriei corporative, finanțării și dezvoltării afacerilor și controlling în sectorul telecomunicațiilor. Începând cu luna octombrie 2021, el ocupă poziția de Director Executiv Financiar în cadrul Orange Romania Communications. În 2017 devine Șef al Trezoreriei și Risc Financiar al Orange România și Trezorier al Orange Money, acționând în calitate de delegat CFO pentru afaceri corporative.

Cu un simț dovedit de leadership, responsabilitate și auto-motivare, de-a lungul timpului, Ion a condus echipe multiculturale și interfuncționale, fără a se limita la sectorul telecomunicațiilor și al celui bancar.

Ion este profesionist licențiat finanțat ESCP Finance, MS Corporate Finance și piețe financiare AES București și absolvent al programului Orange Leadership. Este profesor asociat la Orange College și un leader cheie în cadrul forumurilor și conferințelor profesionale pan-europene, mentor și coach pentru profesioniștii din segmentul financiar.

Ladislav Petényi

Director Executiv IT

Începând cu octombrie 2021, Ladislav Petényi ocupă funcția de Director Executiv Tehnologie și Informație în cadrul Orange Romania Communications.

Ladislav are o experiență de peste 23 de ani în domeniul telecomunicațiilor, cu background atât economic cât și tehnic și o vastă experiență în programe de transformare și managementul proiectelor. Cu o înțelegere foarte bună a tuturor ariilor și proceselor operaționale în domeniul telecomunicațiilor, în trecut, el a deținut poziția de Senior Manager pentru Transformare în cadrul Slovak Telekom.

Răzvan Bogasiu

Director Executiv Divizia Strategie, Transformare și Servicii Wholesale

În calitate de Business Integration Director și membru al echipei executive a Orange România, din 2020, responsabilitățile lui Răzvan au inclus identificarea de noi direcții de dezvoltare a afacerilor.
În rolul său anterior de Senior Manager, Strategy & Wholesale în cadrul Vodafone România, timp de 7 ani, Răzvan a fost implicat în proiecte strategice ce au vizat serviciile de convergența fix-mobil, procese de fuziuni și achiziții, dar și identificarea de oportunități de afaceri adiacente.

Răzvan are o experiență de peste 15 ani în consultanță financiară, în domeniul telecom și cel bancar.

Categorii